Kerstkaart 2013 klein

Het jaar 2013 in vogelvlucht

Kerstkaart 2013 klein

Het is  er weer tijd voor, een blogje over het afgelopen jaar. Het viel me op dat er niet ontzettend veel geschreven is maar dat we wederom hele leuke dingen hebben gedaan.

We beginnen traditie getrouw met de verjaardag van Lone. Die kleine dondersteen werd al weer twee. Nog enkele weken en dan vieren we haar 3e verjaardag in de sneeuw van Finland. Achter de husky’s aan op de slee. Genieten met z’n drieën.

Een maandje later mocht ik al weer de 35 aantikken. Het gaat allemaal zo snel. Joyce had het op haar verjaardag helemaal voor elkaar, zij vierde het op een eiland voor de kust van Venezuela: Curaçao!!!! Het kerstcadeau 2012 van m’n moeder aan ons.

Dat brengt me gelijk bij de andere mooie bestemmingen die we dit jaar bezocht hebben. We hebben een gezellig weekendje Zeeland gedaan:

Ook gingen we naar Düsseldorf voor de gezellige kerstsfeer eind november:

De zomer werd dit jaar weer gezellig met de familie Ros/van Gelder gevierd in het Spaanse Pedreguer. Heerlijk twee weken in het zwembad, bij de zee en drankjes doen tijdens de BBQ.

Met de mannen ging ik in mei op pad voor een weekje Frankrijk. Roadtrip in 2CV’s. Lekker touren langs de kust met bezoek aan wijnboerderijen.

Op hardloop gebied ging het in het eerste deel van 2013 echt top. Na een PR bij de Cityrun in Hilversum verpulverde ik ook mijn record in Kortenhoef bij de Driedorpenloop. Wat was ik goed op weg naar de marathon in oktober. Helaas raakte ik na de loop in Kortenhoef geblesseerd. Een ontstoken peesplaat hield me noodgedwongen aan de kant. Ik kon mijn schema niet meer volgen en de marathon viel in het water. Elk nadeel heb z’n voordeel, ik kocht om mijn conditie op peil te houden wel een hele mooie Bulls racefiets.

Joyce, Lone en ik wensen iedereen alle goeds van de wereld. Dat 2014 voor allemaal een mooi jaar mag worden. Fijn uiteinde van 2013. Laat 2014 maar binnenknallen.

Groet, Bastiaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.