Kerstkaart 2012 klein

Beste wensen en alle goeds voor 2013

Lieve allemaal,

Het was me een jaartje weer wel! Wat hebben we weer leuke dingen gedaan. Ik noem alleen al de vele vakanties en uitjes:

Onze lieve kleine Lone werd in januari al weer 1. Het gaat zo ontzettend snel. Over iets meer dan een maand wordt ze al weer 2. Ze is bij de opvang vorige maand over gegaan van de kabouters naar de reuzen. Dit was wat lastig in het begin maar nu heeft ze haar draai wel gevonden.

Met Joyce gaat het ook allemaal top. Zij mocht dit jaar de 30 aantikken en is dus geen twintiger meer;-). We hebben dit met een leuk feest met een grote tent in de tuin gevierd. Helemaal geslaagd.

Ook wisselde ik van baan. Ik verliet naar vijf jaar de KvK en ging werken voor bol.com. Dit bleek achteraf geen goede keus te zijn. Ik heb ondertussen ontslag genomen en ga per 1 maart 2013 aan de slag bij DeLorentz. Ik heb ontzettend veel zin om daar een nieuwe start te maken.

We willen jullie allemaal het beste wensen voor 2013 met alle geluk en gezondheid.

X Joyce, Lone en van mij.

Kerstkaart 2012 klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *