bol.com

Van KvK naar Bol.com

bol.com

1 juni 2007 ben ik begonnen bij Kamer van Koophandel Nederland in Woerden. In alle dynamiek van de afgelopen jaren heb ik heel veel geleerd. Ik begon bij Citrix maar sprak in mijn eerste POP gesprek al over virtualisatie, VMware en storage. Daar lag mijn interesse al voordat ik bij de KvK begon. Na anderhalf jaar Citrix kreeg ik de kans om me te specialiseren op het door mij geliefde platform, VMware en storage. Vele mooie projecten hebben de revue gepasseerd de afgelopen jaren. ESX upgrades, deduplication implementatie en een datacenter migratie zijn een kleine greep uit de diverse werkzaamheden waar ik me mee bezig gehouden heb. Maar het werd tijd voor iets anders…

Na vijf jaar en een maand begin ik aankomende maandag bij Bol.com. Er staan daar net als bij de KvK een groot aantal mooie projecten op de planning. Ook hier ga ik me bezig houden met VMware, Netapp storage, Windows en Linux. Ik kijk er naar uit om een frisse start te maken bij een leuk bedrijf als Bol.com.

Ik wil de KvK bedanken voor de kans die ze me hebben gegeven. Vijf jaar van m’n leven die ik niet snel zal vergeten. Alle collega’s wens ik veel geluk toe. Het ga jullie goed!

Groet, Bastiaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *