Kerstkaart 2014

Een terugblik op 2014

De kerstdagen zijn weer voorbij en we kruipen langzaam richting het einde van 2014. Het nieuwe jaar 2015 staat voor de deur. Wat hebben we allemaal meegemaakt en gedaan het afgelopen jaar!?!?! Qua blog posts valt het op zich wel mee maar gelukkig hebben we altijd Twitter en Facebook nog om het een en ander eens terug te lezen.

Het jaar begon helemaal top. Ik kreeg mijn nieuwe auto en daarmee gingen we gelijk een week later op vakantie.

We reden richting noord Duitsland met de nieuwe auto waar we de boot pakten naar de haven van Helsinki. We verbleven deze vakantie in Himos. Onze kleine lieve Lone vierde haar 3e verjaardag hier in de kou.

Ook met Pasen en Pinksteren gingen we lekker op pad. Met Pasen verbleven we in het Hof van Sasksen. Genieten van het zonnetje en ontspannen in het zwembad.

Het Pinksterweekend verbleven we met de familie Ros/van Gelder in het mooie Kröv. Dit bungalowpark ligt in de Duitse Moezelstreek. We hebben echt super weer gehad. Lekker BBQ gegeten en ook  heb ik twee hele mooie stukken gefietst.

Op 12 juni van dit jaar was het een hele spannende dag voor mij. Niet alleen speelde het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd op het WK tegen Spanje maar mijn ogen werden ook gelaserd. Het is gelukkig allemaal goed gegaan. Na een week ging ik weer gewoon aan het werk en nu is het voor mij alsof het nooit anders is geweest. Een van de eerste foto’s zonder bril met een mooi glas wijn:

De zomervakantie vlogen we naar het Spaanse kleine eiland Menorca. We verbleven in een mooi resort op basis van all inclusive. Wat een paradijs. Het eten was heerlijk, zwembaden prachtig en de omgeving ook echt formidabel. We hebben heerlijk genoten van deze vakantie met z’n drieën.

Ook met de mannen maakte ik, net als de voorgaande jaren, weer een mooie trip. Dit jaar gingen we naar Krakow en brachten we ook een bezoek aan het voormalig concentratiekamp Auschwitz. Wat een indrukwekkend weekend. Dit is echt zo’n bijzonder stuk geschiedenis waar naar mijn mening iedereen geweest moet zijn.

 Ook op sportgebied heb ik weer aardig mijn best gedaan. Als ik de gegevens van Strava en Runkeeper er eens bij pak dan kom ik voor 2014 op de volgende getallen:

Fietsen

Afstand3000,7 km
Tijd115 uur en 12 minuten
Hoogtemeters8668 meter
Aantal activiteiten63

Hardlopen

Afstand528 km
Tijd51 uur en 32 minuten
Hoogtemeters642 meter
Aantal activiteiten84

Daarnaast heb ik nog zo’n 100 kilometer gewandeld. Dit gebeurde dan tijdens mijn pauze of in het bos met een wandeling met Joyce en Lone. Er zijn dus aardig wat calorieën verbrand zeg maar;-)

Zoals ik het nu terug lees was 2014 weer een mooi jaar. Genoeg mooie dingen gedaan!!! Joyce, Lone en ik wensen iedereen een fantastisch 2015. Maak er wat van, dat doen wij ook!!!!

Kerstkaart 2014

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *