Lone

Lone een half jaar

Afgelopen vrijdag 29 juli was onze lieve kleine Lone al weer een half jaar oud. Niet voor te stellen hoe snel het allemaal gegaan is. Ze kan zich inmiddels al helemaal omrollen en ze slaapt het liefst op haar buik. Voor het slapen gaan, leest papa regelmatig een verhaaltje voor uit het grote Konijnenboek! En wat is ze een lekkere slaapkop. Vanaf negen uur ’s avonds tot zeven uur ’s ochtends houdt ze gemakkelijk vol. In het weekend gaat Lone graag met papa onder de douche of in bad. In bad slaat ze hard op het water en probeert al het schuim in haar mond te stoppen.

Een fruithapje lust Lone ook graag; mango, peer, banaan, appel, meloen, het gaat er allemaal in! Eerst trekt mevrouw even een raar gezicht, maar even later smult ze ervan. Verder vindt ze het ook heel leuk om in de box heen en weer te slaan met haar speelgoed of om er op te sabbelen. De Nijntje muziekmobiel doet het ook goed.

Lone schatert als papa met haar vliegt in lucht, dat vindt ze prachtig!

Op woensdag en donderdag is het feest, want sinds mama weer aan het werk is, brengt Lone de dag door met een van de oma’s. Op woensdag bij oma Anke en op donderdag komt oma Ine bij ons thuis. Er wordt veel gebabbeld en gewandeld! Op het kinderdagverblijf vindt Lone het ook heel gezellig. Zo gezellig dat ze bijna niet wil slapen. Ze wil alles meemaken wat er om haar heen gebeurt. Soms komt Lone thuis met een andere broek aan. Dat poepen heeft ze van papa.

Lone is in haar eerste halve levensjaar al twee keer naar het buitenland geweest; naar Brugge en naar Oostende.

Na 6 maanden hebben we ook weer een bezoekje aan het consultatiebureau gebracht. Gelukkig geen prikjes deze keer. De vorige keer deed dat erg veel pijn! Lone haar lengte is 65,2 CM en ze weegt 6195 gram. Dat is ruim drie centimeter meer dan vorige keer en ze is ook weer 600 gram aangekomen. Lone is en blijft een kleintje en zit onder het gemiddelde, maar we hoeven ons geen zorgen te maken. Ze is een sterk en alert meisje. Klein maar fijn.

Vorige week is ze ziek geweest. Koorts, huilen en dreinen, heel zielig! We vermoeden dat de tandjes doorkomen, omdat ze alles wat ze ziet in haar mond stopt. Gelukkig is ze weer beter, want we zien graag dat lachende bekkie! Iedereen is dol op haar!

Lone

De eerste lach op foto vastgelegd

Lone

Lone zit heerlijk in bad met veel badschuim.

Lone

Knus bij oma op schoot.

Lone

Ben ik niet hip met m’n jurk?

Lone

Mooie romper voor Vaderdag aan papa gegeven.

Lone

M’n outfit voor mijn allereerste Koninginnedag!

Lone

Papa leest regelmatig voor uit het konijnenboek.

Lone

Op m’n rug liggen is verleden tijd. Draaien en rollen in bed is veel leuker!

Lone

Ondeugende blik in mijn ogen…

Lone

Lone

Lone

Met m’n buurmeisje Evi kan ik leuk spelen. Later leuk in de speeltuin voor de deur.

Lone

Op kraambezoek bij Doris.

Lone

Met mama in de Vintage wijnbar.

Lone

Lone

Eerste foto’s van de kinderopvang. Mama heeft ze gelijk besteld want ze zijn goed gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *