IMG 5984

Flip de beer komt logeren

Wat gezellig. Dit weekend komt Flip weer logeren. De vrijdag na school begint gelijk goed want mijn lieve vriendin Britt komt spelen. We gaan met Flip schommelen en nemen hem mee als we met de poppen gaan spelen. Mijn kleine zusje Lizzy past perfect in de koffer van Flip. Hier maken we een leuke foto van.

IMG 5984

Na deze drukke dag is Flip toe aan rust en ik ook. We pakken de iPad en spelen een spelletje Mario. Flip is er opvallend goed in. Doet hij zeker ook bij de andere klasgenoten als hij daar gaat logeren;-)

IMG 4791

Na het eten ga ik samen met mijn andere knuffel Woefa en Flip lekker naar bed om een slaapje te doen. Weltrusten.

IMG 0909

Zaterdag gaan we samen iets lekkers maken voor in de klas. Met wat hulp van papa bakken we een mooi vlechtbrood met kaneel en rozijnen. Flip helpt goed mee. Hij weegt netjes alle ingrediënten en hij leest het recept voor.

IMG 5306

Professioneel als we zijn hebben Flip en ik allebei een koksmuts op. Na al het kneden, wegen en bakken komt er een prachtig brood uit de oven. Deze neem ik maandag mee voor in de klas om uit te delen.

Flip wat leuk dat je weer een weekendje bij ons was. Veel plezier bij je volgende logeeradressen.

Dikke kus van Lone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.